Στοιχεία διαδρομών του αγώνα

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στον “8ο Σύζαθλο” μπορεί να διαλέξει μια από τις τρεις αγωνιστικές διαδρομές:

  • 5 χιλιομέτρων (τρέξιμο ή περπάτημα)
  • 15 χιλιομέτρων (τρέξιμο)
  • 25 χιλιομέτρων (τρέξιμο)

Και οι τρεις αποτελούνται από δασικούς δρόμους και μονοπάτια μοναδικής ομορφιάς που υπόσχονται να ικανοποιήσουν όλους τους συμμετέχοντες.

 

Διαδρομή 5 χλμ. (Ώρα εκκίνησης: 09:45)

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος όσοι θέλουν να χαρούν τρέχοντας ή περπατώντας την ομορφιά του δάσους. Ενδεικτικό χρονικό όριο: δύο (2) ώρες.

Δικαίωμα συμμετοχής και παραλαβής του αγωνιστικού πακέτου εξασφαλίζεται με τη συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης και με την κατάθεση ως δωρεά σε τραπεζικό λογαριασμό της «ΣΥΖΩΗΣ»: δέκα ευρώ (10 €) για κάθε συμμετέχοντα.

Κάθε άτομο με αναπηρία που επιθυμεί, μπορεί να συμμετέχει αποκλειστικά με δική του ευθύνη αφού πρώτα γνωρίσει τις συνθήκες του αγωνίσματος και συνοδεύεται από συνοδό της επιλογής του. Η συμμετοχή του είναι ελεύθερη, ο/η συνοδός του συμμετέχει με κατάθεση δωρεάς στον Σύλλογο του ποσού των δέκα ευρώ (10 €). Και οι δυο θα παραλάβουν από ένα αγωνιστικό πακέτο.

 

Διαδρομή 15 χλμ. (Ώρα εκκίνησης: 09:15)

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος όσοι θέλουν να χαρούν τρέχοντας την ομορφιά του δάσους. Ενδεικτικό χρονικό όριο: δύο (2) ώρες.

Δικαίωμα συμμετοχής και παραλαβής του αγωνιστικού πακέτου εξασφαλίζεται με τη συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης και με την κατάθεση ως δωρεά σε τραπεζικό λογαριασμό της «ΣΥΖΩΗΣ»: δεκαπέντε ευρώ (15 €) για κάθε συμμετέχοντα.

 

Διαδρομή 25 χλμ. (Ώρα εκκίνησης: 09:00)

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος όσοι θέλουν να χαρούν τρέχοντας την ομορφιά του δάσους. Ενδεικτικό χρονικό όριο: τέσσερις (4) ώρες.
Δικαίωμα συμμετοχής και παραλαβής του αγωνιστικού πακέτου εξασφαλίζεται με τη συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης και με την κατάθεση ως δωρεά σε τραπεζικό λογαριασμό της «ΣΥΖΩΗΣ»: είκοσι ευρώ (20 €) για κάθε συμμετέχοντα.

 

Φόρμα εγγραφής στον «8ο Σύζαθλο»

Οι εγγραφές και οι χρηματικές υποχρεώσεις των συμμετεχόντων θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου 2023.

Οι συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν από τους διοργανωτές έγκαιρα για την παραλαβή των αγωνιστικών τους παροχών.

Παροχές

  • Αθλητική τεχνική μπλούζα
  • Αριθμός συμμετοχής του αθλητή (με το όνομά του)
  • Chip xρονομέτρησης
  • Μετάλλιο
  • Τροφοδοσία και υποστήριξη στη διάρκεια και στην λήξη του αγώνα
  • Έπαινος για τη συμμετοχή του (ηλεκτρονικά)
  • Φωτογραφικά στιγμιότυπα του αγώνα (ηλεκτρονικά)
Ο κάθε αθλητής πρέπει να είναι καλά στην υγεία του και τρέχει με δική του ευθύνη.